Poached eggs with cheddar and semolina bread….. Αυγά ποσέ με τσένταρ και σιμιγδαλένιο ψωμί.

υλικά ...
αυγά, σιμιγδαλένιο ψωμί στρόγγυλο, αυγά, λάδι, κρεμμυδάκι φρέσκο. ingredients...
eggs, semolina round bread, eggs,  spring onion.

step 1 Κόβω ένα σιμιγδαλένιο ψωμάκι στρόγγυλο στη μέση, προσθέτω ένα ή δύο φέτες τσένταρ,

Cut a semolina hamburger bread in half, add one or two slices of cheddar,

step 2 σε ένα τηγάνι βράζω νερό και προσθέτω 2 αυγά, όταν ψηθούν όπως σας αρέσουν τα βγάζετε,

in a pan boil water and add 2 eggs, when cooked as you like you take them out,

step 3 τα τοποθετήτε πάνω στα ψωμάκια με το τσένταρ, πασπάλισε με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι,και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

place them on the bread with the cheddar cheese, sprinkle with fresh chopped onion,and ENJOY.

Μπορείς να το σερβίρεις με ψητά λαχανικά η τηγανιτές πατάτες.
You can serve it with grilled vegetables or french fries.

Leave a comment