Semolina dough for penirli pizza and pies…Ζύμη από σιμιγδάλι για πίτσα πενιρλί και πίτες.

Σε ένα μπολ βάλε 500γρ σιμιγδάλι, 5η6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1κουτ.του γλυκού αλάτι, 1κουτ. του γλυκού στέβια (η φρουκτόζη, η ζάχαρη καρύδας),και λίγο μπέικιν πάουντερ.
in a bowl put 500g semolina, 5 or 6 tablespoons olive oil, 1 teaspoon salt, 1 teaspoon. of sweet stevia (or fructose, or coconut sugar), and a pinch of baking powder.

ανακατεύω καλά ,

mix well,

ρίξε το νερό λίγο λίγο και συνέχισε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει εύκολα από τα χέρια σου, σκέπασέ για 20 λεπτά περίπου,

add the water little by little and continue until the dough comes off easily from your hands,
cover for about 20 minutes,

μετά αν θέλεις χρησιμοποίησε τη ζύμη …αν θέλεις βάλτην στην κατάψυξη και χρησιμοποίησέ την μια άλλη φορά. Αυτή η ζύμη είναι για πίτες, πίτσες, πενιρλί , κριτσίνια.

then if you want use the dough … if you want put it in the freezer and use it another time.Τhis dough is for pies, pizzas, penirli, breadsticks. watch the video……

1 comments

Leave a comment